Få e-Boks adgang til alle dine virksomheder fra Spar Nord Netbank.

Første gang du logger på e-Boks via Spar Nord Netbank, vil du kun kunne se én virksomheds e-Boks og ikke de andre virksomheder, som du har adgang til via Spar Nord Netbanken.

For at vælge mellem de øvrige virksomheders e-Bokse, skal du gøre følgende:

Sådan gør du, når du er logget ind:

Vælg Indstillinger evt. via Menu.

Vælg Adgange og klik herunder på Giv adgang andre.

Skriv et Adgangsnavn (valgfrit), og Cvr.nr. på den virksomhed, hvis e-Boks der kan tilgås via netbanken.

Vælg et kodeord f.eks. ”xxxx” (skal kun benyttes til etablering af kontakten).

Slet datofeltet hvis rettigheden ikke skal være tidsbegrænset.

På næste side indtaster du rettigheder og trykker Send.

Log af
Gentag proceduren hvis det drejer sig om flere virksomheder.

Vælg Indstillinger evt. via Menu

Vælg Adgange under dette punkt vælges Giv adgang andre.

Tryk Accepter og benyt den tidligere valgte kode (koden skal ikke bruges mere).

Gentag hvis flere.

Herefter vil du kunne vælge mellem egen e-Boks og den/de virksomhed(er) der gav adgang.