Hvis din virksomhed opretter en digital postkasse hos Virk.dk, kan du opleve, at din adgang til e-Boks via Netbanken spærres.

Det skyldes, at e-Boks i forbindelse med oprettelsen af Digitale Postkasser til alle danske virksomheder og foreninger har åbnet for en funktionalitet til brugerstyring. Når den aktiveres bliver adgangen til e-Boks via Netbank spærret.

Funktionaliteten er udviklet for at adgangen til en virksomheds dokumenter kan tildeles enkelte medarbejdere ud fra funktion i virksomheden, og den aktiveres helt automatisk, når virksomheden eller foreningen opretter sin digitale postkasse på Virk.dk.

Ønsker I fortsat adgang via Netbank, så skal I tildele den funktion via brugerstyring i e-Boks. Følg denne vejledning: