Viste du, at du kan give din ægtefælle eller andre pårørende adgang til din e-Boks?

Måske har I fælles forsikringer, som kun sendes til den ene part, eller I har opkrævninger fra kommunen, som kun lander i den enes e-Boks. At give andre adgang til e-Boks kan være praktisk, hvis man har behov for hjælp til at overskue sin digitale post.

I formularen skal du udfylde:

• Adgangsnavn og Modtagerens CPR-nummer
  • Vælge kodeord, som skal gives til den, du ønsker at give adgang
  • Slet evt. dato mht. ophør.

Modtageren adviseres nu pr. e-mail om, at du ønsker at give vedkommende adgang til din e-Boks.

Modtageren logger på e-boks.dk og accepterer adgangen med den valgte kode.

Modtageren har nu adgang til din e-Boks.