Du har mulighed for at vælge mellem fire brugertyper, når der skal være to godkendere til betalinger på en aftale.

Brugertype A kan frit overføre penge til 3. mand uden godkendelse fra anden bruger. En A-bruger kan både godkende alene og for B, C eller D-brugere.

Brugertype B kan enten forberede og delvist godkende en betaling, som efterfølgende skal godkendes af en anden bruger (A- eller B-bruger). Brugertype B kan desuden godkende en betaling, som er forberedt og delvist godkendt af en anden bruger (B- eller C-bruger). B-bruger kan slette en betaling alene. En B-bruger kan ikke handle fonds.

En B-bruger kan godt overføre mellem egne konti, hvis betalingen straks godkendes. Lægges betalingen i kuvert gælder ovennævnte godkendelsesregler.

En C-bruger kan forberede og første-godkende en betaling, men kan ikke foretage endelig godkendelse af betalingen. Der skal altid en A- eller B-brugere til at færdiggodkende en betaling. C-bruger kan slette en betaling alene. En C-bruger kan ikke handle fonds.

En C-bruger kan godt overføre mellem egne konti, hvis betalingen straks godkendes. Lægges betalingen i kuvert gælder ovennævnte godkendelsesregler.

En D-bruger kan oprette betalinger, men kan ikke godkende betalingerne. De skal godkendes af A, B eller C-brugere. En D-bruger kan ikke handle fonds.