Du kan eksportere oplysninger om FI-indbetalinger, du har modtaget på din konto. Oplysningerne bliver eksporteret til en fil, som fx efterfølgende kan læses ind i et bogføringssystem, sådan at der kan ske en automatisk afstemning.

Du får nu en kvittering på, at filen med FI-indbetalingerne er klar og kan gemmes.

Tip: Hvis du har eksporteret tidligere, vil der automatisk være flueben i hent kun indbetalinger, der ikke tidligere er eksporteret.

Du kan vælge enten at søge efter en enkelt eller en delmængde af FI-indbetalinger, 13 måneder tilbage i tiden.