Indlæs betalingsfil bruges til at overføre betalingsfiler, der er hentet fra et bogføringssystem. Når du indlæser betalingerne i Spar Nord Netbank via funktionen, slipper du for at indtaste de samme oplysninger flere gange.

Skriv et kuvertnavn.

Vælg om det skal være en:

• Betalingsfil: Betalingerne trækkes enkeltvis fra kontoen – op til 5.000 betalinger pr. import.
  • Massebetalingsfil: Betalinger trækkes fra kontoen i ét beløb – op til 4.000 betalinger pr. import

Klik på næste

Vi anbefaler disse filformater:

• SDC KASEL
  • ERH Bankens Erhvervsformat

Vi anbefaler vesteuropæisk i tegnsæt.

Du kan vælge en anden hæves på konto eller en anden betalingsdato.

Klik nu på næste.

Tip: Klikker du på Hjælp kan du læse mere om de enkelte felter og filformater under fanen felter og funktioner.

Du får en kvittering med antal indlæste betalinger og kan indlæse endnu en betalingsfil eller åbne kuverten og godkende den.

Klik på kuvertbehandling for at se oversigt over åbne kuverter.

Du godkender kuverten og alle betalingerne ved at klikke på godkend kuverten.

Prokura (Flere godkendere)

Er der flere godkendere, er betalingerne i kuverten delvist godkendt, og andre, der skal godkende, skal ind i kuverten og godkende betalingerne.