Indlæs betalingsfil bruges til at overføre betalingsfiler, der er hentet fra et bogføringssystem. Når du indlæser betalingerne i Spar Nord Netbank via funktionen, slipper du for at indtaste de samme oplysninger flere gange.

Skriv et Gruppenavn.

Marker såfremt betalingerne skal hæves i et beløb. Udlandsbetalinger hæves dog særskilt.

Vælg Filformat. Vi anbefaler disse filformater:

ERH Bankens Erhvervsformat - Se mere om ERH (BEC) filformat her

SDC KASEL -
Se mere om Kasel (SDC) filformat her

Vælg Tegnsæt. Vi anbefaler vesteuropæisk i tegnsæt.

Foretag eventuelle tilvalg
Du kan vælge en anden hæves på konto, en anden Betalingsdato eller en anden Fast tekst til modtager. Oplysninger fra betalingsfilen vil herefter blive tilrettet tilvalget.

Tip: Klikker du på Hjælp kan du læse mere om de enkelte felter og filformater under fanen felter og funktioner.

Klik nu på Næste

Du får en kvittering med antal indlæste betalinger og kan indlæse endnu en betalingsfil eller åbne kuverten og godkende den.

Du vil nu automatisk komme ind i Udbakken hvor du kan ændre, godkende og gennemføre dine betalinger. Se mere om Udbakken her.