Du kan samle alle dine betalinger i en kuvert og godkende dem alle på en gang derfra. Du har desuden mulighed for at oprette og benytte flere kuverter.

Vær opmærksom på, at hvis der er prokura på aftalen med flere godkendere, har du ikke denne mulighed.

Under genveje kan du vælge kuvert, for at komme til dine gemte betalinger.

Tip: Du kan altid tilgå alle dine åbne netbank-kuverter under menupunktet betalinger og vælge kuvert.

Husk
Betalingerne skal godkendes inden 45 dage. Herefter bliver de slettet i kuverten.

Du kan altid se de betalinger du har lagt i kuverten ved at klikke på menuen Kuvert.

Nederst på skærmen finder du desuden menuen Vil du, hvor du har følgende muligheder:

Godkende kuvert

Slette kuvert

Skifte betalingsdato