Når du opretter en massebetaling, kan du indtaste en række betalinger, der skal betales samme dag som eksempelvis løn.

Den samlede betaling hæves i ét beløb med reference til det gruppenummer, du har angivet for din massebetaling. En massebetaling kan kun bruges til danske betalinger.

Angiv herefter:

• Kurvertnavn
  • Gruppenummer
  • Konto
  • Dato
  • Fast tekst til modtager

Du skal indtaste konto, modtager, tekst til modtager og beløb.

Skal du have mere end 10 betalinger, klikker du på gem, hvorefter du kan indtaste yderligere 10 overførsler.

Når du er færdig med at indtaste dine betalinger, kan du godkende kuverten nederst i skærmbilledet.

Tip: Du kan også rette, slette eller kopiere kuverten ved at klikke på en af de andre muligheder. Ved kopiering af en massebetalingskuvert kan du spare tid på bl.a. indtastning af kontonumre ved eksempelvis lønudbetaling næste gang.