Hvis du ønsker at udskrive en kvittering på din overførsel, skal du:

1. Markere den ønskede overførsel i posteringsoversigten
  2. Klik nu på (Vælg) i rullemenuen og klik herefter på Udskriv
  3. I pop up-vinduet Udskriv posteringer markerer du:
    • Valgte posteringer på siden
    • Med alle detaljer og
    • Udskriv en postering pr. side

Bemærk:
Det er kun muligt at udskrive en kvittering, hvis din browser tillader, at der åbnes pop up-vinduer.

I felterne kan du skrive oplysninger om kreditorreference, betalingen, supplerende tekst, navn og adresse.

Her kan fremsendes fysisk brev til modtageren.

Planlæg fremtidige overførsler til samme modtager. Du skal vælge frekvens, og hvornår den faste overførsel skal stoppe.

Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling. Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny overførsel og hent standardbetaling.

Du kan få overblik over alle dine standardbetalinger under betalinger/mine standardbetalinger. Her kan du også oprette nye standardbetalinger.