Klik på tilmeld til Betalingsservice eller Elektronisk indbetalingskort og indtast PBS-nr, debitorgruppe nr. og kunde nr. som fremgår på Indbetalingskortet.

Ønsker du at fremsende et fysisk brev til modtager med kvittering på din betaling, så afkryds feltet.

Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling. Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny overførsel og hent standardbetaling.