Såfremt du ønsker at overføre et bestemt valutabeløb tastes det i beløb. Ønsker du i stedet at overføre et bestemt beløb i danske kroner så skriv i feltet 'Modværdi i danske kroner'.

TIP: Ved valg 'Jeg betaler både omkostninger til Spar Nord og modtagers pengeinstitut' eller 'Modtager betaler' pålægges yderligere omkostninger til behandling af overførslen.

Udskriv en kvittering på din overførsel
Hvis du ønsker at udskrive en kvittering på din udenlandske overførsel, skal du:

Markere den ønskede overførsel i posteringsoversigten
Klik nu på (Vælg) i rullemenuen og klik herefter på Udskriv
I pop up-vinduet Udskriv posteringer markerer du:
Valgte posteringer på siden
Med alle detaljer og
Udskriv en postering pr. side

Bemærk:
Du kan udskrive en kvittering på din udenlandske overførsel samme dag som den hæves på din konto. Det er dog kun muligt at udskrive en kvittering, hvis din browser tillader, at der åbnes pop up-vinduer.

Clearingskode

Har du fået oplyst en clearingskode, så vælg land og indtast koden.

Besked til Spar Nord

Hvis du ønsker, kan du skrive en besked til Spar Nord.

Gem som ny standardbetaling

Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling. Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny overførsel og hent standardbetaling.

Godkend betaling nu eller Godkend senere hvorefter betalingen flyttes til Udbakken til senere godkendelse. Godkender du i en gruppe vil du i Udbakken kunne vælge hvilken gruppe du vil behandle.