Hvis du ønsker at udskrive en kvittering på din udenlandske overførsel, skal du:

1. Markere den ønskede overførsel i posteringsoversigten
  2. Klik nu på (Vælg) i rullemenuen og klik herefter på Udskriv
  3. I pop up-vinduet Udskriv posteringer markerer du:
    • Valgte posteringer på siden
    • Med alle detaljer og
    • Udskriv en postering pr. side

Bemærk:
Du kan udskrive en kvittering på din udenlandske overførsel samme dag som den hæves på din konto. Det er dog kun muligt at udskrive en kvittering, hvis din browser tillader, at der åbnes pop up-vinduer.

Har du fået oplyst en clearingskode, så vælg land og indtast koden

Hvis du ønsker, kan du skrive en besked til Spar Nord.

Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling. Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny overførsel og hent standardbetaling.