Med Info Service kan du få sendt en e-mail eller en SMS, når der sker noget på din konto som eksempelvis hævning af større beløb eller saldo på din konto.

Konto
Hævet beløb større end
Indsat beløb større end
Saldo på konto mindre end
Overtræk større end
Visakorttransaktion gennemført
Straksoverførsel gennemført
Straksoverførsel ej gennemført
Afvisning pga. manglende dækning

Depoter
Fondshandel gennemført (ej strakshandel)

Beskeder
Besked fra rådgiver
Forbrugsagent

Øvrige
Bruger spærret
Kort spærret
Elektronisk indbetalingskort modtaget

Hvis du eksempelvis har valgt hævet beløb større end, skal du indtaste beløbsgrænse, og markere om du ønsker Info Service via SMS eller mail. Klik nu OK i nederste venstre hjørne og godkend aftalen.