På netbanken har du mulighed for at købe og sælge aktier og obligationer, samt at se dine depoter og få et godt overblik over dine investeringer

Klik på beholdning for at få et overblik over de pågældende aktier og obligationer i depotet. Du kan vælge forskellige visninger:

Standard
Udvidet
Udvidet ekskl. Uafviklede handler og ordrer

Klik på bevægelser, for at søge på bevægelserne i depotet. Vælg mellem:

Gennemførte handler
Alle
Uafviklede handler og ordrer

Du kan herefter vælge en periode og papir.

Klik på afkast, for at set afkastet for det pågældende depot.

Klik investeringsoverblik for at se graf, beholdning og kursværdi for det valgte depot.

Vælg herefter det konkrete depot ud fra rullemenuen.

Tip:
Du kan også vælge genvejen købe eller sælge under menuen vil du nederst på skærmen

Klik på beregn overslag, for at få vist et foreløbig overslag over handlen.

Klik på ikonet i, for at få flere detaljer om værdipapirets kursudvikling.

Klik på graf-ikonet, for at se værdipapirets kursudvikling og søge tilbage i tid.

Du kan opdatere og oprette en ny kursliste ved at klikke på se egne kurslister. Når du opretter en ny kursliste, har du mulighed for at definere kolonnenavne samt vælge hvilke papirer, der skal være en del af listen.

Tip:
Ønsker du at se de kurslister Spar Nord har oprettet, kan de tilgås ved at klikke på se bankens kurslister.