Første gang du logger på den nye Spar Nord Netbank, er der et par ting, som skal gennemgås, inden du går i gang.

Vælg konti og klik på indstillinger.

Kaldenavnene på konti skal oprettes igen. Det er muligt at give hver konto sit eget navn.

Samtidig kan du vælge en Fra konto, som er den primære betalingskonto. Fra konto vil være den konto, som automatisk fremkommer, når der skal laves betalinger.

OBS: Fra konto anvendes på tværs af selskaber. For at gemme vælg gem indstillinger.

Som standard bliver du logget af efter 15 minutter, men det kan du ændre op til 240 minutter.

Vælg funktioner og klik på adgang og sikkerhed og vælg den ønskede log af tid.