For at få bedre overblik over din virksomheds konti, kan du gruppere dem i nogle kontogrupper. Det gælder især, hvis virksomheden har mange konti, eller hvis du ønsker sammentælling af nogle konti.

Klik på indstillinger og vælg konto. Du kan nu redigere kaldenavne på dine konti.

Tip: Skriv f.eks. 1 foran navnet på på den konto du vil se øverst, 2 foran navnet på den næste osv.