Geografisk sikkerhed giver dig en unik mulighed for at beskytte dit MasterCard mod misbrug. Eksempelvis hvis dit kort bliver kopieret, kan kortet ikke anvendes de geografiske steder eller til den kategori, du har lukket for.

Du kan selv styre, hvor i verden dit MasterCard kan anvendes. Den største sikkerhed får du, hvis du lukker for brug af kortet i udlandet. Når du rejser til udlandet, kan du åbne for den region, du rejser til, så du kan bruge dit kort.