Under menupunktet kategorier kan du vælge at lukke ned for brug af dit MasterCard til forskellige funktioner, som eksempelvis køb på internettet.

Klik på åbn kategori eller luk kategori for at åbne eller lukke for muligheden for brug af dit MasterCard på internettet og væg evt. indtil hvilken dato spærringen skal gælde.

Klik OK for at gemme.

Klik på åbn kategori eller luk kategori for at åbne eller lukke for muligheden for brug af dit MasterCard i pengeautomater og væg evt. indtil hvilken dato spærringen skal gælde.

Klik OK for at gemme.

Klik på åbn kategori eller luk kategori for at åbne eller lukke for muligheden for brug af dit MasterCard i forbindelse med spil på internettet og væg evt. indtil hvilken dato spærringen skal gælde.

Klik OK for at gemme.

Klik på åbn kategori eller luk kategori for at åbne eller lukke for muligheden for brug af dit MasterCard til spil undtagen internettet og væg evt. indtil hvilken dato spærringen skal gælde.

Klik OK for at gemme.

Bliver dit kort forsøgt brugt i en lukket region eller en lukket kategori kan du få en SMS.

Vælg SMS advisering og klik på aktiver nu. Vælg dit mobilnummer eller registrer dit mobilnummer, ved at klikke på funktioner og tilføj nyt mobilnummer.

Har du allerede et mobilnummer registeret, så vælg dette og klik på OK.