Sådan overfører du et beløb mellem dine egne konti eller til en anden modtagers konto.

I felterne kan du bl.a. angive oplysninger om kreditorreference, betalingen, supplerende tekst, navn og adresse.

Her kan fremsendes fysisk brev til modtageren.

Planlæg fremtidige overførsler til samme modtager. Du skal vælge frekvens, og hvornår den faste overførsel skal stoppe.

Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling. Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny overførsel og hent standardbetaling.

Du kan få overblik over alle dine standardbetalinger under betalinger/mine standardbetalinger. Her kan du også oprette nye standardbetalinger.