Budgetskemaet viser samtlige indtægter og udgifter med diverse totaler, månedlig over-/underskud og månedlig mindste saldo. Budgettet tager udgangspunkt i dags dato og den aktuelle saldo på din konto.

Når du har oprettet et aktivt budget, er budgetskemaet det centrale billede, hvorfra du foretager alle oprettelser/ændringer/sletninger i budgettet.

Tip: Budgettet kan give overblik over de seneste 12 måneder.