TIP: Skal du oprette mange indbetalingskort kan du med fordel klikke på fanebladet øverst ’Hurtigoprettelse’

Tip: Vælger du ikke en dato, bliver pengene overført hurtigst muligt.

Tilmeld betaling til Betalingsservice
Klik på Tilmeld betaling til Betalingsservice og indtast PBS-nummer, debitorgruppenummer og kundenummer som fremgår på indbetalingskortet.

Kvittering pr. brev til kontohaver
Ønsker du at fremsende et fysisk brev til modtager med kvittering på din betaling, så afkryds feltet.

Gem som ny standardbetaling
Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling. Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny indbetalingskort og hent standardbetaling.

Godkend betaling nu eller Godkend senere hvorefter betalingen flyttes til Udbakken til senere godkendelse. Godkender du i en gruppe vil du i Udbakken kunne vælge hvilken gruppe du vil behandle.