TIP: Skal du lave mange overførsler kan du med fordel klikke på fanebladet øverst ’Hurtigoprettelse’

Tip : Vælger du ikke en dato, bliver pengene overført hurtigst muligt.

Angiv mere tekst til modtager
I felterne kan du skrive oplysninger om kreditorreference, betalingen, supplerende tekst, navn og adresse.

Kvittering pr. brev til kontohaver
Her kan fremsendes fysisk brev til modtageren.

Opret som fast overførsel
Planlæg fremtidige overførsler til samme modtager. Du skal vælge frekvens, og hvornår den faste overførsel skal stoppe.

Gem som ny standardbetaling
Skal du foretage samme betaling igen?

Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling . Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling , vælger ny overførsel og hent standardbetaling .

Du kan få overblik over alle dine standardbetalinger under betalinger/mine standardbetalinger . Her kan du også oprette nye standardbetalinger.

Godkend betaling nu eller Godkend senere hvorefter betalingen flyttes til Udbakken til senere godkendelse. Godkender du i en gruppe vil du i Udbakken kunne vælge hvilken gruppe du vil behandle.