Når betalinger oprettes, enten via manuelt indtastning med Godkendelse senere, eller via Betalingsfil kan betalingerne findes i udbakken. Her kan du ændre, slette og Godkende/delgodkende betalingerne. Husk at betalinger der behandles skal være markeret med x i venstre side. Du vil kunne se en status over hver betaling, og vise dem på kunde/kontoniveau, ligesom du kan lave en udvidet søgning. Fra udbakken vil du også kunne oprette betalinger manuelt.

Når betalingerne er godkendte vil de skifte status og fremgå som enten betalt eller ventende.