Det er kun muligt, at afvise betalinger mellem d. 1. og d. 7. i hver måned. En regning med betalingsdato fx d. 28. april, skal afvises mellem d. 1. og 7. april.

Klik på Betalinger i menuen og klik på Betalingsservice. Klik på fanebladet Aftaleoversigt. Klik på den aftale, der ønskes afvist. Klik på ”Afvis”.

Klik på Betalinger i menuen og klik på Betalingsservice. Klik på fanebladet Aftaleoversigt. Klik på den aftale, der ønskes afmeldt. Klik på ”Afmelde aftalen”.

Findes der en betaling på Betalingsservice aftalen så kan aftalen først afmeldes efter d. 10 i måneden. Hvis Betalingsserviceaftalen ikke skal betales i denne måned, skal betalingen afvises inden d. 7 i måneden, se vejledningen "Hvordan afviser jeg en Betalingsserviceaftale".

Klik på Betalinger i menuen og klik på Betalingsservice. Klik på fanebladet Aftaleoversigt. Klik på den aftale, der ønskes rettet. Klik på ”Rette aftalen”.

Findes der en betaling på Betalingsservice aftalen så kan aftalen først afmeldes efter d. 10 i måneden. Hvis Betalingsserviceaftalen ikke skal betales i denne måned, skal betalingen afvises inden d. 7 i måneden, se vejledningen "Hvordan afviser jeg en Betalingsserviceaftale".

Klik på Betalinger i menuen og klik på Betalingsservice. Klik på ”Tilmeld ny aftale” (er under eksisterende aftaler/i bunden af skærmbilledet). Indtast de efterspurgte oplysninger (disse fremgår på regningen).

Klik på Betalinger i menuen. Klik på Betalingsservice. Klik på fanebladet Aftaleoversigt.

Klik på Betalinger i menuen og klik på Betalingsservice. Klik på fanebladet Betalingsoversigt.

Klik på Betalinger i menuen og klik på Betalingsservice. Klik på fanebladet Betalingsoversigt. Det er markeret med et lille brev-ikon, hvis der er bilag med til regningen. Klik på virksomhedens navn.