Her finder du en vejledning til at betale et indbetalingskort.

Klik på Tilmeld betaling til Betalingsservice og indtast PBS-nummer, debitorgruppenummer og kundenummer som fremgår på indbetalingskortet.

Ønsker du at fremsende et fysisk brev til modtager med kvittering på din betaling, så afkryds feltet.

Skal du foretage samme betaling igen? Så kan du med fordel gemme betalingen som standardbetaling.

Når du skal gennemføre betalingen igen klikker du på ny betaling, vælger ny overførsel og hent standardbetaling.