Klik på Konti i menuen og klik på fanebladet Kommende betalinger. Klik på den betaling der ønskes ændret/slettet. Nederst på er følgende muligheder: Rette denne betaling, Slette denne betaling eller Oprette en kopi af denne betaling. Klik på den ønskede funktion og følg forskrifterne.

Klik på Betalinger i menuen og klik på Ny betaling. Indtast relevante oplysninger. Nederst på skærmen vælges Opret som fast overførsel. Udfyld relevant information.

Klik på Betalinger i menuen og klik på Ny betaling. Indtast relevante oplysninger. Når modtagerkontooplysninger er indtastet, vil det blive muligt at vælge Straksoverførsel (nu) eller Sammedagsoverførsel (mellem 00:00 – 12:00). Vælges en anden dato en dags dato vil det automatisk være en standard overførsel.